Auto & Motor Ambulances

Motor Trailers

Motortrailer

NIEKOLAAS Motortrailer MT 1300 met geremde AL KO  as !!  Dit is pas rij comfort !! Lengte van de profielplaat (wielgoot): 230 cm.
Breedte tussen de wielkuipen : 145 cm
Laadbordes hoogte: c.a. 50 cm. Gootbreedte in V vorm: van 20 cm ==> 27 cm. Goothoogte: 2 cm.  Banden/wielen: 175R14C.
Max. netto laadvermogen: 1300 kg- 300 kg= 900kg. RDW gekeurd en met eigen kenteken !!

Geschikt voor 2 motoren ! Oprijplaat zit demontabel in het midden. Reservewiel: Standaard onder de wagen gemonteerd.  *Compleet met GRATIS gebruik (gedurende de huur termijn) van BOOSTER stuurharnas en 3 sjorbanden per motor*  ( Deze motortrailer was inmiddels op diverse circuits in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië !!)    +++ Wilt u gesloten (overdekt) uw  motorfiets vervoeren kijk dan op "gesloten aanhangwagens" : Hapert 55 of 78  met oprijplaat, sjorbanden, stuurharnas en kantel inrij klem.Ook kunt u kiezen voor de Hapert 98 of de Hapert 63 : deze zijn beide uitgevoerd met een oploopklep i.p.v. achterdeuren  +++   OFFERTE AANVRAAG:  U vraagt een offerte aan voor 14 dagen , u huurt de aanhanger en blijft drie weken weg : De offerte is dan niet meer geldig !  Sleutelt u aan de de door u aangevraagde termijn dan sleutelt u ook automatisch aan het geoffreerde huurbedrag  !!  Ook als u vraagt: kunnen we de ambulance een dag eerder ophalen en een dag later inleveren en het kan om de planning dan verlengt u ZELF de afgesproken en geoffreerde huurtermijn en  het huurbedrag met twee dagen !!  Vraag eventueel een nieuwe offerte aan, om misverstanden te voorkomen !! (Disclaimer)

 

Anssems-MSX (Multitransporter)

Anssems MSX

Anssems MSX

ANNSEMS MSX AUTOTRANSPORTER: De krachtpatser in het federgewicht !! Multi functionele autoambulances in de nieuwste  uitvoering, rijtuig of koetstransporter, glas- en kozijnbok transporters. Vlakke dichte aluminium  anti slip laadvloer !!    Afm. laadbordes: Lengte: 402 cm.
Breedte: 200 cm. Laadvloer hoogte c.a. 60 cm. Uittevoeren met ALKO 900 Compact lier (L+R verstelbare montage) en verstelbare dorpel en gratis gebruik (tijdens de huurtermijn) van 4 sjorbanden ( + setje werk/montage handschoenen) om uw lading of voertuig goed vast te zetten.
Max. netto  laadvermogen: 3000kg - 550kg(eigen gewicht)=2450 kg. ( Altijd BE ) NIEUW: Nu met open halve maandjes in de zijwand en leverbaar met 10 inch met eventueel voor en achterhek, 12 inch en 13 inch wielen !! Multitransporter (no. 82) met voor en achterhek , komt dat zien en zegt het voort ! Er zijn veel mogelijkheden !  OFFERTE AANVRAAG:  Vraagt u een offerte aan voor een bepaalde termijn en overschrijdt u deze termijn dan is de offerte niet meer geldig. Sleutelt u aan de huurtermijn dan sleutelt u ook automatisch evenredig aan het huurbedrag !!  (Disclaimer)

   

Hapert - AT (Autotransporter)

Hapert ATHapert AT
HAPERT AT - AUTOTRANSPORTER -  Geknikte laadvloer ideaal voor verlaagde voertuigen ! Opening tussen de rijplaten is 73 cm. Afm.laadbordes: Lengte: 400 cm
Breedte: 195 cm. Lengte alu. oprijplaten: 250 cm. Breedte: 30 cm. Compleet met GOLIATH lier en gratis gebruik (tijdens de huurtermijn) van 4 sjorbanden om het voertuig goed vast te zetten. Rijdt op 195/50/R13C Banden.
Max. netto laadvermogen: 2700kg-650 kg= 2050 kg. (Altijd: BE ).

 

Hapert-Kieper (Kipper)(Kanteltrailer)

Hapert kipperHapert kipper
AUTOTRANSPORTER: Hydraulisch kiepbaar laadbordes met kantelbaar oprijhek !  let op ! Niet meer aanwezig !!